Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Davut Kavranoğlu, AK Parti Osmaniye Milletvekili Sayın Suat Önal, Arnavutköy Kaymakamı Sayın Hürrem Aksoy ve HASİAD Üyeleri Fabrikamızı ziyaret ettiler.

“Hadımköy Arnavutköy Sanayici ve İş Adamları Derneği” HASİAD tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, 05.10.2012 tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Davut Kavranoğlu, AK Parti Osmaniye Milletvekili Sayın Suat Önal, Arnavutköy Kaymakamı Sayın Hürrem Aksoy HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Bozdağ ve HASİAD Üyeleri Fabrikamızı ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Cemil Yıldız’ ı ziyaret ettiler.

Fabrika turu sonrasında Sayın Kavranoğlu’ nu makamında kabul eden Sayın Cemil Yıldız, Şirketimiz ve yürüttüğümüz projeler hakkında bilgiler verdikten sonra sektöre ve bölgemize ait yaşanılan sorunları ve beklentilerimizi Sayın Bakan Yardımcısı ile paylaştı.


Sayın Kavranoğlu, Yıldız Kalıp’ ın kuruluşundan bu yana göstermiş olduğu gelişimden, makine parkından, fabrika temizliğinden, karmaşık ve problemli projeler için sunduğu kolay ve hızlı çözümlerden çok etkilendiğini ifade ederek ve Şirketimize başarılar dileyerek ziyaretlerini tamamladılar.

© 2013 Yıldız Kalıp A.Ş. Tüm hakları saklıdır. | Hosting - Global Medya
SMARTIS INTERACTIVE